Bekæmpelse af edderkopper

JR Skadedyr hjælper med at bekæmpe edderkopper

JR Skadedyr er eksperter i at hjælpe med bekæmpelsen af edderkopper. Den mest effektive metode til at håndtere edderkopper på er med sprøjtebehandling. Sprøjtebehandlingen sker både udvendigt samt inde i boligen. Effekten af bekæmpelsen er næsten øjeblikkelig, men det kræver normalt flere behandlinger for at bryde edderkoppens livscyklus. Typisk udføres 2-3 behandlinger med et interval på 3 uger, afhængigt af omfanget af angrebet.

Problemer med edderkopper kan eskalere hurtigt, da hunnerne lægger mange æg, ofte steder, der er vanskelige at nå under rengøringen. Det er derfor vigtigt at handle effektivt og hurtigt for at forhindre yderligere spredning af edderkopperne i boligen.

Kontakt JR Skadedyr for hurtig samt professionel bekæmpelse af problemet.

flue

2250

edderkopper

Læs mere om edderkopper

jesper-profil

Kontakt JR Skadedyr

Hurtig og professionel bekæmpelse
phone-solid-white

Ring på 30 73 90 94

envelope-solid

Skriv på info@jrskadedyr.dk

Bliv ringet op

Ring mig op

Hvad kan du selv gøre?

Vi oplever alle fra tid til anden besøg af edderkopper og kan træffe flere foranstaltninger for at reducere deres antal:

  • Installér insektnet foran døre og vinduer.
  • Gennemgå fugerne omkring døre og vinduer for eventuelle større revner, der kræver fugning.
  • Udfør støvsugning i alle hjørner af huset, både på gulvet og i loftet, især i sommer- og efterårsmånederne.
  • Undlad at lukke ventilationshuller i husets murværk, da huset har behov for tilstrækkelig ventilation.

Når du har et stort antal edderkopper i dit hjem, kan det føles som en byrde, der kræver handling. Selvom det siges, at edderkopper kan indikere et sundt indeklima, kan der opstå situationer, hvor deres tal bliver overvældende.

Hvis du står overfor en massiv edderkoppe invasion, kan du søge hjælp til at håndtere problemet og reducere antallet.

Hvordan undgår du edderkopper i din bolig?

Det er en udfordrende opgave at fuldstændigt undgå edderkopper i dit hjem. Ydermere kan der faktisk være fordele forbundet med edderkopper i huset, da de fungerer som fredelige nyttedyr, der hjælper med at kontrollere huset for fluer og andre irriterende insekter. Hvis du dog ikke er begejstret for edderkopper eller måske endda lider af araknofobi, er der forskellige metoder til at afskrække disse ottebenede væsener fra at trænge ind i dit hjem.

Edderkopper finder ofte vej ind i huset gennem små sprækker og revner, men det er ikke altid en god idé at forsegle alle disse åbninger for at undgå deres tilstedeværelse. Husets ventilation og åndbarhed kan blive påvirket negativt. Dog, hvis dit hus er udfordret med utilstrækkelig vedligeholdelse, kan der være flere utætheder, end der bør være. I disse tilfælde kan det være gavnligt at tætne nogle af dem for at reducere antallet af edderkopper inde i huset.

I løbet af sommerhalvåret trænger edderkopper ofte ind i boligen gennem åbne døre, vinduer og ventilationskanaler. Ved at installere insektnet kan du effektivt hindre dem i at komme ind ad den vej.

Hvis en edderkop alligevel finder vej ind i dit hjem, er det bedst at forsigtigt indfange den og sætte den ud igen i stedet for at dræbe den. Som tidligere nævnt, er edderkopper nyttedyr, der hjælper med at reducere antallet af langt mere irriterende insekter, som også kan finde vej ind i dit hjem.Viden om edderkopper

I Danmark har vi ca 540 forskellige arter af edderkopper.

Edderkopper spiser andre insekter, og når de kommer ind i vores hjem, hjælper de med at fjerne/ spise de andre irriterende insekter, som myg og fluer m.m.

De fleste edderkopper i Danmark producerer spindelvæv, hvilket tjener som en nyttig indikator for at opdage deres tilstedeværelse i dit hjem eller erhvervslokaler.

Normalt kan edderkopper findes i mørke og afsides områder, både i dit hjem og i din have. Spindelvæv plejer at betyde aktivitet fra edderkopper. Spindelvævets størrelse og form varierer afhængigt af edderkoppearten. De fleste spind er kugleformede, og få har en tragtform.

Nogle edderkoppearter lever i jordhuler i stedet for at væve spind, mens andre er fritgående og søger skjul i sprækker og revner.

Visse edderkoppearter er tiltrukket af fugtige miljøer, så det er en god idé at inspicere områder som kældre, vægge, skure og andre fugtige steder. Men også områder som kviste, loft hjørner, skabe og opbevaringsbokse, er oplagte gemmesteder for dem.

Edderkopper ernærer sig ved at jage andre insekter som myrer, fluer, bænkebidere og endda andre edderkopper. Nogle hun edderkopper spiser han edderkoppen efter en parring, hvis han ikke er hurtig til at forsvinde igen. Hvis der er et overskud af andre insekter, vil edderkopper normalt vente tålmodigt på deres næste måltid.

Efteråret er den tid, hvor edderkopper bliver mere aktive og begynder at søge efter en mage. Mod slutningen af efteråret dør mange edderkopper, men nogle går i dvale indtil det følgende forår.

Edderkoppe æg lægges ofte i en silkeagtig kokon, der kan indeholde omkring 100 æg. Disse kokoner kan fastgøres til overflader, skjules i spind eller bæres af hun edderkoppen. Hvis faste kokoner opdages indendørs, kan det betyde, at der snart kommer flere edderkopper.

Udviklingen af de nye edderkopper tager oftest nogle uger, alt efter omgivelserne

flue
favicon
danmark

Landsdækkende skadedyrsbekæmpelse

JR Skadedyr er et landsdækkende firma. Med flere års erfaring indenfor branchen, tilbyder vi professionel skadedyrsbekæmpelse til både private og erhverv.

Scroll to Top